Wie

De Boer Akkrum installatiebedrijf bestaat al meer dan veertig jaar. In 1972 begon mijn vader in een Friese kop-hals-romp-boerderij aan de Trigreppel 4 in Akkrum een elektrotechnisch installatiebedrijf. Na LTS en MTS-elektrotechniek en MTS-installatietechniek stapte ik in 1998 in het bedrijf om het in 2012 over te nemen. Nog steeds beslaat het werkgebied Akkrum en wijde omgeving.

De liefde voor het vak is me met de paplepel ingegoten, dus de beroepskeuze stond al vast. De technische opleiding gebeurde extern, maar op de werkvloer leerde ik de kneepjes van het ondernemerschap en hoe je vakmanschap aan service koppelt. Mijn kennis over de nieuwste ontwikkelingen, onder andere over klimaatbeheersing, zorgde voor een impuls voor innovatie. Overigens is op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in ons vakgebied al sinds de start een kernwoord binnen ons bedrijf.

We doen het samen. Echtgenote Gea is mijn rechterhand voor administratie en planning. We hebben één allround technisch medewerker in dienst. Voor specialismen als rioolservice en dakbedekking werken we samen met een netwerk van kwalitatieve bedrijven. De voordelen van een klein familiebedrijf zijn: korte lijnen, kennis van de klanten en door wederzijds vertrouwen advies op maat.

De bedrijfsprincipes zijn al meer dan veertig jaar hetzelfde. Vakmanschap koppelen aan service en werken volgens het principe: een man een man, een woord een woord! Bij calamiteiten dag en nacht klaar staan is geen uitzondering maar gewoonte. Onze 24-uurs service betekent ook echt 24 uur per dag, zeven dagen per week. Tegen het normale tarief, dus zonder extra kosten.

Onze bedrijfsfilosofie luidt:
kwaliteit is zekerheid!

Fèrens en Gea de Boer